Головна

Компанія «Хорив» — професійна експертна оцінка нерухомості, майна:
квартири, будинку, землі, обладнання, активів та іншого.

Експертна оцінка від оціночної компанії «Хорив»

Експертна оцінка на сьогоднішній день є невід’ємною складовою всіх економічних і бізнес-процесів, які зачіпають як юридичних, так і фізичних осіб. Оцінка квартири, комерційної або складської будівлі, активів, транспортних засобів — все це вимагає від виконавця точного знання діючих законодавчих норм.

Компанія «Хорив» виконує експертну оцінку всіх видів рухомого та нерухомого майна незалежно від його вартості і форми власності. Ми не стоїмо на місці і удосконалюємо свої послуги разом із змінами запитів ринку України, тому встигли зарекомендувати себе в якості надійного партнера при оцінці квартир, будинків, транспортних засобів та інших видів майна.

УВАГА! Якщо Вас цікавить мінімальна оціночна вартість квартири, кімнати, житлового будинку, дачі, землі чи земельної ділянки, паю, для продажу, для нотаріуса, Вам необхідно надіслати нам основні характеристики майна по вайберу на номер 066-843-05-77.

Якщо вас цікавить дизайн інтер'єру Київ, ви можете звернутись до наших партнерів BORISSTUDIO.

Експертна оцінка для нотаріуса (продажу, дарування, спадщини), суду (розподілу майна, сплати судового збору), банку (залучення кредитів, під заставу), посольства, бухгалтерії тощо

Оцінка квартири для продажу, дарування, міни (для нотаріуса) 1500 грн.; для суду, посольства 2500 грн.; коли відсутні всі документи на квартиру 2500-3000 грн.; ретроспективна оцінка 2500 грн.
Оцінка будинку: садового, котеджу, житлового, таунхаусу для продажу, дарування, міни (для нотаріуса) 1500 грн.; для суду, посольства 2500 грн.; коли відсутні всі документи на будинок 2500-3000 грн.; ретроспективна оцінка 2500 грн.
Оцінка землі: для будівництва, паїв, ОСГ, комерційного цільового призначення для продажу, дарування, міни (для нотаріуса) до 100 соток або до 1 га 1500 грн.; для нотаріуса більше 1 га 2500-5000 грн.; для суду, посольства 2500-3000 грн.; коли відсутні всі документи на земельну ділянку 2500-3000 грн.; ретроспективна оцінка 2500 грн.
Оцінка нежитлових приміщень: офісу, магазину, складу, кафе або ресторану для продажу, дарування, міни (для нотаріуса) майно в приватній власності 2500 грн.; для суду, посольства 3000-5000 грн.; коли відсутні всі документи на нежитлове приміщення 3000-5000 грн.; ретроспективна оцінка від 5000 грн. У випадку, коли приміщення чи будівля має нетипові характеристики, вартість незалежної експертної оцінки буде визначатися індивідуально.
Оцінка будівель, споруд: окремо розташованих або комплексів для продажу, дарування, міни (для нотаріуса) майно в приватній власності орієнтовно 3000-5000 грн.; для суду, посольства орієнтовно 5000 грн.; коли відсутні всі документи на нежитлову будівлю або споруду орієнтовно 5000 грн.; ретроспективна оцінка від 5000 грн. У випадку, коли будівля або споруда має нетипові характеристики, вартість незалежної експертної оцінки буде визначатися індивідуально.
Оцінка гаража: гаражного боксу, паркінгу для продажу, дарування, міни (для нотаріуса) 1500 грн.; для суду, посольства 2500 грн.; коли відсутні всі документи на гараж 2500-3000 грн.; ретроспективна оцінка 2500 грн.
Оцінка об’єктів незавершеного будівництва вартість визначається індивідуально
Оцінка комунікацій вартість визначається індивідуально
Оцінка автомобіля, транспорту, техніки для продажу, дарування, міни (для нотаріуса) 1500 грн.; для суду, посольства 2500 грн.; коли відсутні всі документи на автомобіль 2500-3000 грн.; ретроспективна оцінка 3000 грн.
Оцінка обладнання: устаткування, побутової і офісної техніки, меблів, технологічного обладнання вартість визначається індивідуально
Оцінка товару вартість визначається індивідуально
Оцінка торгових марок вартість визначається індивідуально
Оцінка акцій вартість визначається індивідуально
Оцінка ЦМК, бізнесу, підприємства вартість визначається індивідуально
Оцінка основних засобів, цінних паперів, інтелектуальної власності, активів, корпоративних прав, основних засобів, акцій вартість визначається індивідуально

Експертна оцінка житлової нерухомості: квартир, будинків, землі

Ви плануєте покупку нового житла, але сумніваєтеся в його ринковій вартості? Оцінка житлової нерухомості, виконана фахівцями компанії «Хорив», допоможе Вам визначити справедливу вартість свого майбутнього придбання та перевірити справжність усіх документів на житло.

Експертна оцінка при продажу приватної нерухомості дозволяє сформувати ринкову вартість майна з урахуванням вимог ринку в окремо взятому районі чи місті. Наявність експертного висновку про оцінку майна, квартири, будинку, земельної ділянки — це додатковий аргумент для майбутніх покупців на Вашу користь.

Оціночна або ринкова вартість квартири, будинку, іншого житла – що вона відображає? Що вплине на їхню вартість?

Ринкова, оціночна вартість квартири, будинку, житлової нерухомості відображає її реальну ціну, яка визначається на дату оцінки із урахування наступних характеристик оцінюваного майна:

  • Фізичний стан, рік будівництва будинку. Ці характеристики пов’язані, адже чим раніше побудовано будинок, тим кращий фізичний стан і квартири або житлового будинку. Також враховується рівень внутрішнього оздоблення – проведено ремонт чи стан «після будівельників без оздоблення», потрібен капітальний ремонт із повною заміною комунікацій.

«Моя квартира знаходиться в жахливому стані – ремонт за «царя Гороха. Чи вплине це на вартість?» — це питання завжди звучить від замовників оцінки квартир. Так, цей показник обов’язково вплине на ринкову вартість житла та буде враховано при розрахунках.

  • Місце розташування або англійською «локейшн». Є квартири чи будинки в центрі міста Києві, які мають одну вартість, є нерухомість на околиці міста, де немає ні станцій метрополітену, ні інших якісних інженерних та соціальних елементів розвитку інфраструктури. Це все впливає на оціночну, ринкову вартість.
  • Торг. Торг завжди враховується та становить в середньому 5-15%.

«Я продаю квартиру чи будинок сестрі, мамі, брату, комусь із членів родини – чи вплине це на вартість?» — цей фактор не враховується при визначення ринкової вартості майна.

Більш детально про оцінку квартири в Києві, відповіді на актуальні питання щодо цієї послуги тут.

Експертна грошова оцінка земельних ділянок, землі

Експертна оцінка землі визначає саме її ринкову вартість. Оцінка такого типу нерухомого майна відбувається шляхом порівняльного підходу. Цей підхід найбільш точно та об’єктивно відображає її ціну в умовах ринкової економіки.

Існує ще нормативна оцінка, яка визначає вартість земельних угідь, як корисного ресурсу. Така оцінка використовується найчастіше для укладення договір оренди із органами місцевого самоврядування.

Більш детально про відмінності між нормативною та експертною оцінкою землі на цій сторінці.

Експертна оцінка комерційної нерухомості: нежитлових приміщень і будівель

Експертна оцінка комерційної нерухомості досить часто замовляється із метою бухгалтерського обліку, переобліку активів компанії, продажу або укладення договорів оренди.

Ми проводимо оцінку комунальної власності для оренди – у нас є досить великий досвід в такому напрямку діяльності та всі дозвільні документи для надання таких послуг.

Для замовлення такої роботи потрібна наступні документи: лист від балансоутримувача, технічна документація або поверховий план, а також документ, що посвідчує замовника. Вартість таких послуг становить від 2500 грн.,строки: 1-5 днів.

Оцінка транспорту: автомобілів, вантажівок, сільськогосподарської і спеціальної техніки, літаків, човнів, причепів

Якщо Вам потрібна експертна оцінка транспорту: автомобілів, вантажівок, сільськогосподарської і спеціальної техніки, літаків, човнів, причепів – Вам до нас. Заздалегідь підготуйте такі документи: технічний паспорт на транспортний засіб (свідоцтво про реєстрацію) та документ, що посвідчує власника.

«У моєму автомобілі є пошкодження, чи вплине це на його вартість?» — так, на ринкову вартість автомобіля це впливає. До уваги приймають всі наявні та приховані пошкодження. Якщо у Вас є можливість надати додатково документ із офіційної СТО про потребу в проведення ремонтно-відновлювальних робіт авто, то це буде додатковим аргументом в формуванні ринкової вартості транспорту.

«У автомобіля великий пробіг, чи враховують це оцінювачі при розрахунках?» — пробіг впливає на вартість авто. Наприклад є автомобілі, що експлуатуються по польових дорогах, в якості таксі та інші, які мають «перепробіг» — це впливає на зменшення вартості авто.

Ми проводимо оцінку всіх видів транспорту для фізичних і юридичних осіб. Якщо у Вас є потреба в оцінці великої кількості транспорту – ми зробимо Вам знижку.

Експертна оцінка майна і нерухомості «онлайн»

Ми надаємо послугу із експертної оцінки нерухомості і майна в режимі «онлайн». Як це відбувається? Ви надсилаєте нам основні характеристики по своєму об’єкту оцінки на пошту або вайбер, можна копії документів. Ми прораховуємо ринкову вартість та даємо Вам відповідь. Як швидко ми дамо відповідь на такий запит? Все залежить від типу майна: складності роботи та індивідуальних особливостей. Прорахувати вартість наприклад торгової марки або цілісного майнового комплексу в режимі «онлайн» ми не зможемо – для того щоб визначити вартість такого типу об’єктів оцінки, потрібно проводити повний розгорнутий аналіз ринку та розрахунки, які займають досить велику кількість часу.

Послуга експертної оцінки «онлайн» є безкоштовною. Деталі дізнавайтесь в працівників компанії.

Якщо Ви хочете власноруч визначити ринкову вартість своєї квартири чи земельної ділянки, радимо Вам прочитати цю статтю.

Експертна оцінка всіх видів майна, нерухомості в м. Київ та Україні

Оціночна компанія «Хорив» надає допомогу суб’єктам ринку нерухомості, залучаючи всі доступні ресурси. Наші співробітники активно використовують цінний досвід як міжнародних, так і вітчизняних компаній для максимально точного експертного оцінювання всіх видів майна.

Колектив оціночної компанії «Хорив» — це команда професіоналів з практичним досвідом експертних оцінок понад десять років. Наші співробітники інформовані про всі зміни як у чинній законодавчій базі, так і у вимогах ринку оцінки майна квартир, будинків, земельних ділянок, автомобілів, активів, бізнесу, обладнання, техніки, підприємств та інших видів власності юридичних і фізичних осіб. Прозорі методи і стислі терміни виконання робіт дозволили нам здобути репутацію надійного і відповідального партнера на ринку України.

Багато корисної інформації щодо експертної оцінки в м. Київ та Україні дивіться в розділі «статті».